HTML

Friss topikok

Vásárlási utalványok

Vásárlási utalványok gyűjtőhelye. Amennyiben nincs jó ajándékötleted, ajándékozz vásárlási utalványt karácsonyra, születésnapra, névnapra. Ezen a blogon megpróbáljuk összegyűjteni azokat a helyeket, ahol vásárlási utalványt (könyvutalványt) vehetsz. Műszaki cikk, számítástechnika, fotó, szépségápolás, lakberendezés...

Max City

2010.10.30. 09:47 pavengerszki

Nincs ötlete egy jó ajándékra, de szeretné rokona, ismertõse lakását szebbé varázsolni? 

Kiváló megoldást nyújt a MAXCity vásárlási utalványa, melyek segítségével mindenki beszerezheti az ízlésének megfelelõ bútorokat, kiegészítõket. Közel 100 üzlet, számtalan stílusú kínálatából válogathatnak az ide látogatók. A vásárlási utalványok az üzemeltetési irodában vásárolhatók meg. Az iroda az áruház I. emeletén található meg. Kérjük, hogy a 128-as számú üzletnél sétáljon be a hosszú folyóson, amelynek végén megtalálja az üzemeltetési irodát. Felhívjuk a figyelmét, hogy az utalvány készpénzre nem váltható illetve a névérték alatti vásárlás esetén nem áll módunkban készpénzt visszaadni. Az utalvány beváltási kötelezettsége az utalványon feltüntetett érvényesség napjáig áll fenn.
Az utalvány a MAXCity-ben található összes üzletben beváltható.

Klikk a képre!

Szólj hozzá!

Címkék: lakberendezés ajándékutalvány vásárlási utalvány max city

A bejegyzés trackback címe:

https://utalvany.blog.hu/api/trackback/id/tr762409256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása